Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد ایران در خصوص شرایط کشتی گیران پیش از شروع مسابقات آسیا صحبت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با اشاره به ترکیب جوان شده این تیم برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا، عنوان کرد: نگاهی که کادر فنی و فدراسیون کشتی به مسابقات آسیایی امسال دارند، این بود که نفرات اصلی را حفظ کرده و پشتوانه‌سازی در هر وزن را در دستور کار قرار بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن اینکه در چنین مواقعی احتمال نرسیدن به نتیجه‌ دلخواه نیز وجود دارد. امسال، مسابقات آسیایی را به صورت یک چرخه، پشتوانه‌سازی و همچنین دیدارهای تدارکاتی مانند تورنمنت‌های بین المللی دیدیم.

مهم قهرمانی جهان و بازی های آسیایی است

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد با بیان اینکه هدف مسابقات قهرمانی جهان است، ادامه داد: مسابقات هدف ما، مسابقات صربستان و بازیهای آسیایی است. به همین دلیل پیش از اعلام این چرخه، برای احیای مسابقات قهرمانی کشور اعلام کردیم که نفرات اول قهرمانی کشور را به مسابقات قهرمانی آسیا می‌فرستیم. بازخوردی که من، مربی‌ها و فدراسیون از این تصمیم گرفته‌ایم این است که انگیزه جامعه کشتی‌گیرانی که می‌خواهند لباس تیم ملی بپوشند یا پوشیده‌اند را بیشتر کرده است.

*نباید قهرمانی آسیا را بزرگ کرد

او با بیان اینکه نقش حمایتی فدراسیون در راه جوانگرایی بسیار مهم است، تصریح کرد: تا همین جا هم با حمایت فدراسیون توانستیم کار خود را پیش ببریم. اگر حمایت‌های فدراسیون در این زمینه که مسابقات قهرمانی آسیا را نباید آن‌چنان بزرگ کرد، نبود، کار با این کیفیت پیش نمی رفت. نتیجه‌گیری خوب است و ما برای گرفتن نتیجه تلاش می‌کنیم اما نتیجه‌گرایی در هر میدانی مانند مسابقات جام جهانی، مسابقات قهرمانی آسیا یا تورنمنت‌ها درست نیست. ما در صدد حرکت در راستای غنی‌تر کردن کشتی کشور هستیم و در مسابقات قهرمانی آسیا نیز با همین دیدگاه جلو می‌رویم اما برای‌مان اهمیت آن چنانی ندارد.

با نیمی از توان خود به مغولستان می رویم

پژمان درستکار در پاسخ به این سوال که تیم اعزامی به مغولستان در چه شرایطی می بیند؟ گفت: تنها ۵۰ یا ۶۰ درصد توان کشتی کشور است. با توجه به تفکرات موجود، بسیاری از قهرمانان خود را کنار گذاشته‌ و با تیمی پوست‌اندازی شده به مسابقات می رویم. رضا مومنی، داریوش حضرتقلی و محسن مصطفوی شاید دومین سفر بین‌المللی خود را تجربه می کنند. قبل از این به یک تورنمت رفتند که آن هم بعد از قهرمانی کشور بود که خودمان اعزامشان کردیم.

جوانان پای کشتی بایستند

سرمربی تیم ملی کشتی در ادامه با پاسخ به این سوال که نگران نتیجه نگرفتن این تیم جوان نیست؟ تصریح کرد:

در طول این مدت به بچه‌ها یک موضوع مهم را تذکر دادم که من پای شما ایستاده‌ام اما نمی‌خواهم شما پای من بایستید بلکه پای خود و کشتی کشور بایستید. اگر این افراد پای خود ایستاده و انتظارات را برآورده کنند، اعتماد به کشتی بر می گردد. حتما با این شرایط کشتی قوی‌تر می شود و موجبات دلگرمی مسئولان و علاقمندان به کشتی کشور را در پی دارد.

عدالت باید رعایت شود

او با بیان اینکه فدراسیون کشتی به دنبال برقراری عدالت است، ادامه داد: در ابتدای حضور آقای دبیر در فدراسیون کشتی، گفت که سیستم من خدامحور است. در کشتی انتخابی نیز این امر به معنای لحاظ عدالت در انتخاب است. اگر واقعا این اتفاق بیفتد، به نفع کشتی کشور است. این دیدگاه که در تمام مسابقات قهرمان شویم، در درازمدت به کشتی کشور لطمه وارد می‌کند. امیدوارم خدا هم کمک کند زیرا این مسابقات، حساسیت‌های مردمی نیز دارد و ان‌شاءالله کشتی گیران بتوانند مردم را شاد کنند.

فاصله کم بازی های آسیایی با قهرمانی جهان کار را سخت کرد

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره حساسیت های به وجود آمده برای بازی های آسیایی، گفت: تجربه نشان داده در مسابقاتی که با فاصله نزدیک برگزار می‌شوند، نتیجه دلخواهی بدست نمی‌آید. امسال نیز از تمام دروه های قبل رقابتهای قهرمانی جهان به بازی‌های آسیایی نزدیک‌تر است. ۳ موضوع در این مورد مطرح است: یکی موضوع خود کشتی‌گیران است که برای مسابقات جهانی انگیزه بیشتری دارند. دوم فدراسیون کشتی به عنوان سیاست‌گذار کشتی و سوم موضوع نظارت ورزش و کمیته المپیک است. باید قضیه به نوعی جلو برود که از هر سه موضوع، بهره و برداشت‌های لازم را انجام دهیم اما متاسفانه این کار بسیار سخت است. آن افرادی که در راس کار قرار دارند، سرمربی‌های دو تیم هستند؛ چرا که عملیاتی و اجرایی کردن این موضوع را جلو برده و پاسخگو هستند. به همین دلیل، تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا هر سه محور یاد شده، بهره لازم را ببرند.

کمیته ملی المپیک حساسیت موجود را درک می کند

او با اشاره برگزاری جلسه بین سرمربیان تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی و مسئولان کمیته ملی المپیک، تصریح کرد: جلسات خوبی به همراه محمد بنا با صالحی امیری داشتیم که قول همراهی و حمایت داده و حساسیت موضوع را درک کرد که این امر، تعهدات ما را سنگین‌تر می‌کند و امیدوارم پرچم کشتی کشور هم در مسابقات جهانی و هم مسابقات آسیایی برافراشته شود. ما صحبت‌هایمان را کردیم اما نظر نهایی با رییس فدراسیون است.

ورود طلایی‌های نروژ به چرخه انتخابی

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در پاسخ به این سوال که در ادامه چرخه تکلیف طلایی‌های نروژ چه می شود و از کدام تورنمت کارسان را آغاز می‌کنند، گفت: تقریبا زمان ورود آن‌ها مشخص شده است. ما طبق چرخه از قبل اعلام کرده بودیم که طلایه‌داران مسابقات جهانی از یک تورنمنت بین‌المللی وارد می‌شوند. پس از مسابقات قهرمانی آسیا از حسن، کامران و امیرحسین رونمایی می شود. این عزیزان که از افتخارات کشتی کشور هستند، حتما با شیوه‌ای که ذکر شد در مسابقات حضور پیدا می‌کنند.

درستکار با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۱ پرترافیک از لحاظ مسابقات مختلف است، گفت: هدف‌گذاری ما المپیک پاریس است و اهداف کوتاه مدت، میان‌ مدت و بلند مدت داریم. با تفکرات فدراسیون و سند توسعه کشتی، هدف بلند مدت ما، المپیک لس‌آنجلس ۲۰۲۸، هدف میان مدت، المپیک پاریس و هدف کوتاه مدت‌ مسابقات صربستان و بازی‌های آسیایی است؛ اما تمام این مسائل زنجیروار بوده و هر کدام اهمیت خود را دارند. این تورنمنت‌ها به گونه‌ای باید باشند که شکوفایی در المپیک پاریس اتفاق بیفتد. ما به پشتوانه‌ها اعتماد کرده و پای حرفی که زدیم، ایستاده‌ایم زیرا به آن اعتقاد داریم. کشتی‌گیر و جامعه کشتی باید تکلیف خود را بدانند کشتی‌گیری که در پی ملی‌پوش شدن است، چه مسیری را باید طی کند که ما آن را با جزئیات اعلام کردیم که به نفع کشتی کشور است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پژمان درستکار تیم ملی کشتی آزاد بازیهای آسیایی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد مسابقات قهرمانی آسیا بازی های آسیایی فدراسیون کشتی پژمان درستکار قهرمانی جهان مسابقات آسیا کشتی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۱۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی

انتخابات فدراسیون ژیمناستیک قرار است با اساسنامه ارسالی به فدراسیون جهانی برگزار شود اما با این وجود باز هم ابهاماتی وجود دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، انتخابات فدراسیون ژیمناستیک که حدود سه سال (۳۴ ماه) است که بدون رییس اداره شده و بلاتکلیف است، قرار است ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ و با همان کاندیداهای ثبت نام شده در دوره قبل انجام شود.

زهرا اینچه درگاهی، حبیب نوظهوری و عابد حقدادی کاندیداهای حاضر در این مجمع انتخاباتی خواهند بود.

ایسنا در مورد این انتخابات پر حرف و حدیث نوشته است؛ موضوع مهم در انتخابات این فدراسیون استفاده از اساسنامه‌ای است که در سال ۱۳۹۶ به تصویب فدراسیون جهانی رسیده است. در اساسنامه ترجمه شده توسط فدراسیون ژیمناستیک که ممهور به مهر مترجم رسمی قوه قضاییه است تفاوت‌هایی با اساسنامه مصوب فدراسیون های آماتوری ورزش کشور که به تصویت هیات دولت رسیده است، مشاهده می‌شود.

در اساسنامه به تصویب رسیده و ارسالی به فدراسیون جهانی، مدیران عامل باشگاه های شرکت کننده در بالاترین سطح مسابقات باشگاهی مردان کشور، مدیر عامل پنج باشگاه برتر بالاترین سطح مسابقات باشگاهی زنان کشور، نمایندگان فدراسیون ورزش دانش آموزی، دانشگاهی، کارگری و نیروهای مسلح بدون حق رای مجاز، رییس سازمان ورزش شهرداری اضافه شده است.

همچنین تعداد ورزشکاران به ۳ مرد و ۳ زن، تعداد مربیان و داوران به یک زن و یک مرد، افزایش پیدا کرده است. همچنین یک نفر از اتباع ایرانی حاضر در مجامع مدیریتی بین المللی ژیمناستیک به اعضاء مجمع اضافه شده و در پایان ۳ کارشناس خبره که به پیشنهاد هیات رییسه و تایید رییس مجمع انتخاب می شوند – که حداقل یکی از آنها باید از زنان باشد- به اعضاء مجمع اضافه شده است.

اینها بخشی از تفاوت‌های این دو اساسنامه است اما جدا از تفاوت هایی که در این دو اساسنامه وجود دارد شنیده شده تاکنون حتی برای انتخابات پیش رو طبق اساسنامه اختصاصی فدراسیون ژیمناستیک عمل نشده است.

به طور مثال طبق بند ۵ ماده ۱۶ این اساسنامه، تنها رؤسای هیأت‌های استانی حق رأی در مجمع فدراسیون را دارند اما برای ۷ سرپرست هیأت استانی که همگی به تازگی توسط مسئول و سرپرست فعلی فدراسیون منصوب شده‌اند دعوتنامه حضور در مجمع ارسال شده است.

همچنین برخی دیگر از هیات‌ها که حتی سرپرست هم ندارند در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

طبق تبصره ۴ ماده ۱۶ این اساسنامه، باشگاهای برتر حاضر در آخرین مسابقات لیگ کشور عضو مجمع هستند اما هیچ یک از این باشگاها که در سال ۱۴۰۲ در لیگ‌های هنری، ترامپولین، آکروژیم و لیگ ریتمیک ۱۴۰۱ به عنوان آخرین رویداد حضور داشته و حائز رتبه‌های برتر شده‌اند به مجمع دعوت نشده‌اند، اما باشگاه‌های حاضر در سال‌های ۱۴۰۰ (۱۲ رای) و بعضی باشگاه‌های فاقد مجوز و رتبه در مسابقات لیگ‌های کشور دعوت شده‌اند.

با این شرایط بنظر می‌رسد وزارت ورزش و معاون قهرمانی آن باید پیش از برگزاری مجمع به این مسائل رسیدگی کنند تا با شکایت احتمالی برخی کاندیداها، دوباره انتخابات فدراسیون ژیمناستیک لغو نشود.

دیگر خبرها

  • لرستان مقام سوم مسابقات کشتی فرنگی نونهالان کشور را از آن خود کرد
  • سلب میزبانی ایران از مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ | واکنش فوری و متقابل ؛ ایران مسابقات را تحریم کرد
  • ایران مسابقات مچ‌اندازی قهرمانی آسیا را به دلیل میزبانی غیرعادلانه ازبکستان تحریم کرد
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی
  • انتخابات آتی ژیمناستیک و بازهم تخلفات قانونی
  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • میزبانی مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از ایران گرفته شد
  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم